Szima és a városvezetés agyba-főbe verik egymást az interneten

A városvezetés házi hírportálja, a Dehir az elmúlt időszakban sokkal bátrabban meri kritizálni a DVSC-t, mint azelőtt. A debreceni Fidesz rendkívül egyszerű okból engedett a láncon: a Loki elnöke és a vezetők viszonya egy ideje megromlott, mivel a szintén Loki-tulaj városnak nem tetszik, hogy Szima úgy forgatja a pénzét a csapatban, mint zsíros hajú középvezető az Ikon étlapját. A városházán egy esetben még rendkívüli közgyűlést is összehívtak azért, hogy megakadályozzák, hogy a klub elnöke kölcsönt vegyen fel a saját cégétől. Akkor az összes megjelent párt egyhangúan támogatta Papp Lászlót, aki szerint a városnak csak és kizárólag a Loki érdekeit kell szem előtt tartania.

A hempergőzés már tart egy ideje, de a Dehir újabb packázása miatt most igazi virtuális kocsma előtti lökdösődés kezdődhet, ugyanis ezúttal válaszlépésre szánta el magát Szima, méghozzá a DVSC.hu-n keresztül.

A körülmények miatt azaz érdekes helyzet állt elő, hogy a Dehir véletlen hírportálként viselkedett, és megírta, hogy a NAV szerint végrehajtás alatt áll a DVSC Futballszervező Zrt. A csapat honlapján viszonylag hamar reagáltak, ahol azt írták, hogy a Dehir lejárató kampányt folytat a klub ellen, ugyanis a szóban forgó tartozás mindössze 33 ezer forintról szól, a klub pedig anyagilag stabil.

Akárhogy is, rég volt már ilyen szórakoztató a debreceni média.